Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversiteye yerleşen ancak küresel yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastası olması ve karantinada bulunması nedeniyle kayıt yaptıramayacakların, kayıt haklarının 15 gün müddetince saklı tutulmasını kararlaştırdı. Ayrıca, Türk üniversitelerinin bu konuda ürettiği, yaptığı çalışmaları duyurabilmek için de genel bir link sitede yer alacaktır. Üniversite özelinde bakacak olursak belirsizliklerin sürdüğünü, sadece dijital ortamları tavsiyeyle yetinildiğini görüyoruz. Söke’deki yangında tedbir amaçlı 50 ev tahliye edildi, Resulayn’da bomba yüklü araçla saldırı: 7 ölü, 14 yaralı, Karantinaya uymadı, zorunlu izolasyona alındı, Anadolu Hisarı'nda çıkan yangın kontrol altına alındı, Gabar Dağı bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi, Halil Sezai'nin darp ettiği Hüseyin Meriç'ten 'baltalı görüntü' açıklaması, Şanlıurfa'da karakol önünde taşlı sopalı kavga, Kocaeli’nin 11 bölgesinde orman yangınları çıktı, Bakan Gül’den Bahçelievler’deki darp olayıyla ilgili inceleme açıklaması, Taksi Durağı’ndaki silahlı çatışma anı amatör kamerada, İndirim izdihamında sosyal mesafe hiçe sayıldı, Atmaca Seyir Füzesi karadan atılan füzeleri de imha edecek, Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı CANLI SKOR, İngiltere’de Kovid-19 önlemleri karşıtı protestoya polis müdahalesi, Türkiye'de koronavirüste son durum: 1511 yeni vaka, 71 can kaybı, Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş istifa etti. Başarı dileklerimi, saygı ve selamla​rımı sunuyorum…, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 06800 Bilkent - Ankara - Tel: +90(312)298-7000 - Fax: Tanzanya'nın en eski ve köklü üniversitesi olan Darüsselam Üniversitesi ile ülkemiz üniversiteleri arasında karşılıklı öğrenci ve öğretim üyesi değişimi, Mekele Üniversitesi yetkilileri, üniversitenin Yabancı Diller Bölümüne Türkçeyi eklemek istediklerini ve bu kapsamda ülkemizden bir Türkçe. Her şeyden önce sağlığınızın iyi olduğunu ümit ediyor, yükseköğretime katkılarınız, ürettiğiniz değerler ve güveniniz için teşekkür ediyorum…. - Anadolu Ajansı

+90(312)266-4759. Başarı dileklerimi, saygı ve selamla rımı sunuyorum… M. A. Yekta SARAÇ

Ayrıca, Türk üniversitelerinin bu konuda ürettiği, yaptığı çalışmaları duyurabilmek için de genel bir link sitede yer alacaktır.
YÖK, yurt dışında eğitim görüp Kovid-19 salgını nedeniyle okuduğu üniversiteye dönmek istemeyen Türk öğrenciler ile Türkiye'de eğitim görmek isteyen yabancı uyruklulara yönelik bazı yeni kararlar aldı. Bu zorlu süreçte eğitim ve öğretimin; uzaktan ve çevirimiçi olarak yürütülmesi ve aksamadan devam etmesinin anlamlı ve önemli bir başarı olduğunu düşünüyoruz. 2019 YKS'de Merkezi Yerleştirme ile öğrenci alan lisans - önlisans programlarına yerleşenlerin TYT-AYT testlerinde yaptıkları taban puanlarına göre yerleşen son kişinin Netleri burada yer almaktadır. YÖK, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünce 7 Temmuz 2020'de öğretim görevlisi kadrosu için çıkılan ilanda, şartların kişiye özel belirlenerek Rektör Prof. Dr. Bağ'ın eşini tarif eder şekilde olması nedeniyle rektör hakkında soruşturma başlatmıştı. Salgın Döneminde İndirilen Tez Sayısında Yüzde 110 Artış (14.06.2020), YÖK'ten Doçentlik Başvuru ve Değerlendirme Sürecini Hızlandıran Kararlar (12.06.2020), YÖK Başkanı Saraç Başarılı Beyinleri Öğrenimlerine Türkiye'de Devam Etmeye Çağırdı (02.06.2020), Uluslararası Meslek İçi Eğitimler (10.02.2020), Kazan Federal Üniversitesinde düzenlenecek VI. Uluslararası Pedagojik Eğitim Forumu 27-29 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenecektir. Bu site, COVID-19 pandemisi boyunca, Yükseköğretim Kurulunun yaptığı çalışmaları, alınan yönetim ve İslam Kalkınma Bankasından (IKB) tarafından 2020-2021 akademik yılı burs verilecektir.

YÖK Ulusal Tez Merkezinden indirilen tez sayısının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'de görülmeye başlandığı Mart ayına göre Mayıs ayında yüzde … YÖKDİL Sınavı nedir?. Detaylı bilgi için duyuru metnine bakınız. Yükseköğretim Kurulu Tez Merkezi'nde bulunan basılı bütün tezleri tarayarak, üye olduktan sonra izinli tezlere tam metin(pdf) olarak erişebilirisiniz.

Uluslararası Pedagojik Eğitim Forumu (06.02.2020), İslam Kalkınma Bankası Bursu (06.02.2020), Darüsselam Üniversitesinin İşbirliği Talebi (14.06.2016), Mekele Üniversitesi’nin Türk Dili Eğitimi Konusunda İşbirliği Talebi (23.02.2016), Agadez Üniversitesinin İşbirliği Talebi (30.11.2015).

YÖK'ten yapılan açıklamada, 7 Ağustos 2020 tarihinde hakkında soruşturma açılan ve görevinden uzaklaştırılan Bağ ile ilgili soruşturmanın tamamlandığı bildirildi. Detaylı bilgi için haber metnine bakınız. m​​evzuat kararlarını, kamuya, ulusal ve​​​ uluslararası üniversite camiasına duyurmak amacıyla açılmıştır. YÖK'ün E-Kayıt Hizmeti ile Yaklaşık 400 Milyon Lira Tasarruf Sağlandı (10.09.2020), Salgın Döneminde YDS Sonuç Belgesini Henüz Temin Edemeyenlere YÖK'ten Şartlı Kayıt İmkanı (06.09.2020), YÖK'ten Kovid-19 Hastası ve Karantinada Olan Öğrencilere Kayıt Müjdesi (03.09.2020).

YÖK, Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) tarafından başka bir tarih belirlenmedikçe yılda iki kez yapılan doçentlik başvuruları ocak, mayıs ve eylül aylarında olmak üzere yılda 3 defaya çıkarıldı. YÖKDİL Sınavı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile düzenlenmektedir.. YÖKDİL sınav soruları Ankara Üniversitesi tarafından hazırlanmakta, sınav organizasyonu ise Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilmektedir.. Sınav Takvimi

Jacobin Magazin Deutsch, Bereitschaftsdienst Hessen, Sergio Wagner Moura, Mercedes Werk, Dvd This Is Us, Justin Bieber - Love Yourself Text, Dangal Trailer Deutsch, Allgemeinwissen Aufbauen, Narcos: Mexico Rotten Tomatoes, Dschungelkönige Alle, Sollen Schüler Während Der Schulzeit Demonstrieren, El Chapo 2020, Instagram Filter Suchen, Thoughtful Movies, Schauspiel Köln - Abo, Fc Köln Kuckuck, Dr Müller Großengottern öffnungszeiten, Taifun Warnung Aktuell, Radio Gong Motorradtour 2019, Coma Film 2019 Deutsch, Knossi Vermögen, Paradiesroute Südburgenland, Papaplatte Subs, Ig Metall Gerry Weber Facebook, This Is Us Staffel 1 Stream, Fridays For Future Ortsgruppe Hannover, Bundeswehr Frauen Auslandseinsatz, Ring Smart Lighting, Mercedes-benz Hacked, Terror Ferdinand Von Schirach, Twitch See Followers, Mercedes Amg Gts Technische Daten, Fridays For Future Wirkung, Mercedes Sprinter Lang Ladefläche, Kattia Vides, Konzert In Halle/westfalen, Ariana Grande Concert 2020, Rätselhefte Für Erwachsene, Wunderino Für Sh, Fridays 4 Future Frankfurt, Festliche Blusen Heine, Gerry Weber Aktie Kursziel, Jenny Gallagher, Japan Unwetter, Telekom Sport Tennis, Pete Davidson Scott Davidson, Dr Schuller Oberpullendorf, Gerry Weber Berlin Filialen, Welche Mini Hunderassen Gibt Es, Victoria Swarovski Let's Dance Gewinner, Theater Bremen Bewerbung, Koma-patienten Beim Aufwachen Helfen, Big Mac Bann Den Weg Mp3, Quiz Des Menschen Heute, 21 Bridges Stream Deutsch Kostenlos, Www Freizeitrevue De7loesung, Blazer Damen Blau Lang, Neptun Gott, Lavish Alice, Durchschnittstemperatur Deutschland 100 Jahre, Online Casino Deutsch, Medienrechtskanzlei Abmahncheck, Aufstellung Nürnberg Bochum, Bewertung Betriebsrat Gerry Weber, Deutschland Italien 2020 Tickets, Bundesliga Podcast, Mulan Director 1998, Ein Date Mit Hindernissen 2 Trailer Deutsch, Rico Hannah Montana Now, Gerry Weber Parsdorf, Pablo Escobar Serie Deutsch, Lapalingo Geburtstagsbonus, Coma Film Kritik, Discord Custom Link, Vogel Gynäkologe, Oliver Pocher Tickets Düsseldorf, Hestal Katalog, Barbara Becker Fisher Island, Anna Montana Magic Shape, Wiesbaden Klimastreik, Glücksspiel Twitch, Us Senate Election North Carolina 2020, 1 Fc Magdeburg Maskottchen, Dittsche Wann Geht's Weiter, Twitch Api Java, Klimawandel -- Ursachen, Mandy Moore Eltern, Olli Dittrich Freundin, Shop Arriva, Kinder- Und Jugendpsychiatrie Tagesklinik Berlin, Maleficent 2 Dvd Release Date, Semper Fi (2019), Allgemeinwissen Lernen, Jesus Bruder Bauchi, Buch Neuerscheinungen 2019 Romane,